Madrenas participa a la presentació del llibre "España quedó atrás"

La publicació del politòleg madrileny Ramón Cotarelo reflexiona sobre la relació entre Catalunya i Espanya després dels fets de l’1 d’octubre.

2 DE JULIOL DE 2018

Madrenas participa a la presentació del llibre

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquesta tarda a la presentació del llibre “España quedó atrás”, del politòleg de Madrid Ramón Cotarelo. L'acte multitodinari, concebut com un col•loqui, ha tingut lloc a l’Auditori de Girona i també ha comptat amb la presència de l’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas; del director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, i del mateix autor, Ramón Cotarelo.

Marta Madrenas ha lloat la feina de Mas i Cotarelo, que “han defensat les llibertats i el dret a l'autodeterminació” tot i haver “patit la repressió de l'Estat espanyol”.

El llibre "España quedó atrás" enquadra el procés català en un ampli context històric i geopolític, alhora que repassa els orígens de la desavinença entre Catalunya i Espanya i segueix el fil dels esdeveniments que van desembocar en l'1 d'octubre, la proclamació de la República Catalana i les posteriors eleccions del 21 de desembre sota el signe de l'article 155.

Tornar