Madrenas inaugura la nova delegació de la companyia SEMIC a Girona

Es tracta de la primera seu d'una gran empresa del sector IT a les comarques gironines.

8 DE JUNY DE 2018

Madrenas inaugura la nova delegació de SEMIC a Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest migdia a la inauguració de la nova delegació de la companyia SEMIC a Girona. A l’acte hi han participat també el CEO & Founder Partner de SEMIC, Óscar López Gombau, i la directora de l’oficina de SEMIC a Girona, Carme Sala López, entre altres autoritats.

Durant el seu discurs, l’alcaldessa ha explicat que la incorporació d’aquesta nova seu “indica que Girona és un territori potent per als negocis i també denota que l'empresa és sòlida”. Per això, ha dit Madrenas, “SEMIC podrà donar suport i dinamitzar la resta de negocis de la ciutat i de la demarcació”.

La delegació se situarà a l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG), al carrer d’Emili Grahit, número 91, i s'encarregarà de gestionar el catàleg de productes i serveis de la companyia.

La nova oficina de SEMIC a Girona prové de la integració de la companyia SistemesCAT i constitueix la primera seu d'una gran empresa del sector IT a les comarques gironines.

Tornar