Madrenas inaugura la 2a edició de les Creativations Talks

La jornada té l’objectiu d’inspirar els participants perquè transformin l’educació del futur.

10 DE JULIOL DE 2018

Madrenas inaugura la 2a edició de les Creativations Talks.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí a l’acte d’inauguració de les Creativations Talks d’enguany, que tindran lloc durant tot el dia al Palau de Congressos de Girona. A l’acte també hi ha participat el president de la Fundació per a la Creativació, Quim Arpí.

Durant la seva intervenció, Madrenas ha destacat la voluntat educadora de la ciutat i la contribució de jornades com la d’avui per aconseguir-ho: “A Girona, ens hem volgut convertir en ciutat educadora, perquè creiem que des de tots els sectors, polítiques, entitats, associacions, tothom pot fer que aquesta sigui una ciutat educadora, però actes com aquest de la Fundació per la Creativació en fan bandera. Us heu convertit en un dinamitzador social extraordinari, i això és una prova de l’esforç d’aquests primers anys de funcionament de la Fundació”, ha explicat l’alcaldessa.

Sota el lema “Eines per educar, inspirar i transformar”, la segona edició de les jornades té com a objectiu inspirar mestres d'educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, pares i mares, empresaris i empresàries, i persones interessades en la nova educació i els reptes de futur a aconseguir transformar l’educació del futur. En aquest sentit, les Creativations Talks han comptat amb la participació d’experts que compartiran les seves experiències d’èxit mitjançant ponències i tallers en format interactiu per a fomentar la participació dels assistents.

Tornar