L’alcaldessa de Girona, a la inauguraciķ del 9č festival Undārius

El Festival de cultura popular i tradicional de Girona tindrā lloc del 28 de juny a l’1 de juliol i tindrā com a eix vertebrador la música i la dansa.

28 DE JUNY DE 2018

L’alcaldessa de Girona, a la inauguraciķ del 9č festival Undārius.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de cultura, Carles Ribas, ha participat aquesta tarda a la inauguraciķ de la 9a ediciķ del festival Undārius, que concentra representants de qualitat de les diferents cultures d'Europa i que oferirā tallers, cursos, concerts, balls i espectacles a diversos carrers i espais de la ciutat. El Festival de cultura popular i tradicional de Girona tindrā lloc del 28 de juny a l’1 de juliol i comptarā amb artistes internacionals de referčncia com Terminal Traghetti, Ormuz o Bal O'Gadjo.

L’acte ha tingut lloc a l’Antic Palau de Caramany i també ha comptat amb la participaciķ del director del Festival Undārius, David Ripoll, així com amb la presčncia de diverses persones representants del Sindicat de Músics d’Occitānia.

Marta Madrenas ha clos l’acte i ha destacat “que no es tracta d’un festival menor ni quant a recolzament, ni quant a patrimoni ni quant a propostes”. L’alcaldessa també ha donat les grācies al festival per “colˇlaborar a difondre una cultura que també és empoderament de la ciutadania”. Seguidament, el Grup Vell Galligants ha fet una cantada de les havaneres que agradaven a l’artista Xavier Cugat i que s’inclou a les activitats programades pel Memorial “Jo, Xavier Cugat”.

El Festival Undārius, que des del 2013 converteix la ciutat en un aparador de cultura tradicional i popular, tindrā enguany la música i la dansa com a eix vertebrador i comptarā amb nombroses novetats, com ara el creixent protagonisme de la dansa italiana i atlāntica, l’actuaciķ de grups de folk d’čxit europeu o el nou Undārius Familiar, amb moltes activitats dedicades a les famílies i als nens i nenes a partir de 3 anys.

Per a més informaciķ del festival, cliqueu aquí.

Tornar