L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participa a l’entrega de premis de la final gironina de la tercera ediciˇ de la RoboCAT

La gran final de la competiciˇ es farÓ a l'escola Els Estanys el dia 5 de maig.

14 D'ABRIL DE 2018

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participa a l’entrega de premis de la final gironina de la tercera ediciˇ de la RoboCAT

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora d’Igualtat i Drets Socials, Dinamitzaciˇ del Territori i Salut, Eva Palau, ha assistit avui a l’entrega de premis de la final gironina de la tercera ediciˇ del campionat de rob˛tica lliure i low cost de Catalunya RoboCAT. A l’acte, que s’ha fet al col•legi Bell-lloc del Pla, tambÚ hi han assistit la diputada de la Diputaciˇ de Girona M. └ngels Planas; el director del servei territorial d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Polanco, i el president de la Comissiˇ Organitzadora de la RoboCAT, Guillem MartÝnez, a banda de mÚs de 150 estudiants.

Marta Madrenas, durant la cloenda de l’entrega de premis, ha volgut felicitar tots els participants, i ha afirmat que “tenim un gran talent a les nostres escoles, ho hem pogut comprovar aquest matÝ al campionat RoboCAT”.

Quant als resultats, l’equip #4D ha sigut el guanyador de la categoria de PrimÓria; l’equip RoboParty, el de SecundÓria, i el conjunt anomenat Dimonis de Vallespir, el de la categoria d’adults.

A mÚs de la d’avui, ja s'han celebrat les finals de Barcelona i el Camp de Tarragona, i nomÚs queda la de Lleida. Finalment, el 5 de maig, l'escola Els Estanys de Platja d'Aro acollirÓ la gran final d’aquesta competiciˇ.

Tornar