L’alcaldessa de Girona participa a l’entrega dels Premis Cactus 2018

Els guardons reconeixen i premien projectes de comunicació, màrqueting i tecnologia de tot Catalunya.

12 D'ABRIL DE 2018

L’alcaldessa de Girona participa a l’entrega dels Premis Cactus 2018

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha participat aquesta nit a l’entrega dels Premis Cactus 2018. Aquests guardons reconeixen i premien projectes de comunicació, màrqueting i tecnologia de tot Catalunya. L’acte s’ha dut a terme al Teatre Municipal de la ciutat.

Durant la cerimònia, Marta Madrenas ha incidit que, un any més, els Premis Cactus han sigut “una demostració del talent que tenim a casa nostra i del valor de l'esforç com a eina per innovar i avançar”. També ha volgut felicitar els guanyadors i guanyadores, i tot el sector “per la feina al llarg de l'any”.

Començant pel premi honorífic a la trajectòria, que s’ha entregat al publicista Lluís Bassat, els altres guardons han anat al Circ de la Cultura d'Enric Mas, per al millor web; a “Twinapp Running” de CherryTech, per a la millor aplicació mòbil; a “De pis en pis”, per al millor projecte tecnològic; a “Tiempo BBDO”, per a la millor campanya de màrqueting gràcies a Solís Reponsable i per a la millor campanya de comunicació gràcies a “Heart Beat Mupi”; a Testamenta, per a la millor innovació de producte; a Contrapunto BBDO, per a la millor campanya de màrqueting social amb “The Good Virus”; a Leopolda Olda, per ser la youtuber de l'any; a ClipsterBCN, per ser l’instagramer de l'any, i a Edmon Roch, que ha rebut el Gran Premi Cactus 2018, per a la pel•lícula Tadeu Jones 2, El secret del Rei Mides.

A banda de l’alcaldessa, a la gala també hi han assistit el president accidental de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; el secretari general de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; la presidenta del Club de Màrqueting de Girona, Anna Carbonell; el desenvolupador web especialitzat en SEO i SM i president de l’Associació de professionals digitals de les comarques de Girona Digitals Dirona, Xevi Sañé; el periodista, novel•lista i conductor de l’acte, Martí Gironell, i públic convidat del sector del màrqueting digital.

Tornar