L’alcaldessa de Girona inaugura el XXV Congrés Nacional de la Societat d'Infermeria Geriŕtrica i Gerontolňgica - SEEGG

A les jornades, que duraran fins demŕ, hi ha inscrits 280 congressistes del sector de la infermeria i de la docčncia geriŕtrica de tot Espanya.

12 D'ABRIL DE 2018

L’alcaldessa de Girona inaugura el XXV Congrés Nacional de la Societat d'Infermeria Geriŕtrica i Gerontolňgica - SEEGG

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora d’Igualtat i Drets Socials, Dinamització del Territori i Salut, Eva Palau, ha inaugurat avui el XXV Congrés Nacional de la Societat d'Infermeria Geriŕtrica i Gerontolňgica - SEEGG. A l’acte, que s’ha fet a la Sala Pedreres de l’Hotel AC Palau de Bellavista, també hi ha assistit el rector de la Universitat de Girona (UdG), Joaquim Salvi; el president del XXV Congrés de la SEEGG i director del departament d’Infermeria de la UdG, David Ballester; el president de la SEEGG, Fernando Martínez, i 280 congressistes del sector de la infermeria i de la docčncia geriŕtrica de tot Espanya.

En el seu discurs inaugural, Marta Madrenas ha dit que era un “honor” per ella inaugurar el congrés ja que, segons ha afegit, va destinat als professionals que tenen “la responsabilitat de fer digne la vida de les nostres persones grans”. Madrenas també ha volgut agrair al col•lectiu d’infermeria “la vostra professionalitat perň també la vostra empatia”.

Durant el Congrés de la SEEGG es tractaran temes d’interčs com la robňtica i les TIC en l’atenció geriŕtrica, la sexualitat en la gent gran o aspectes čtics i legals de les contencions en la gent gran, entre d’altres. En l’organització hi han participat professionals i gestores d’infermeria de les comarques gironines i professorat del Departament d’Infermeria de la UdG.

Tornar