girona.cat

Lia4u & Rockaround

Buc Obert. Concerts a l'Espai Marfà

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

Lia4u (pop-rock)
Lia4U, és una formació gironina creada l’any 2017. Una veu femenina, dues guitarres i un percussionista que interpreten versions acústiques de clàssics musicals de tots els temps. En el seu repertori hi trobem cançons de Queen, George Michael, Jessie J, o No Doubt, entre d’altres artistes.

Lia Valei: veu
Mauricio Mamani: guitarra i veu
Eloi Pujol: guitarra
Tomás Mamani: percussió


Rockaround (rock)
Rockaround va néixer a Girona el 2016 quan part de la formació va coincidir en un combo de rock dirigit pel guitarrista Lluís Figueras a l’Espai Marfà, i van fer el pas per formar una banda pròpia. Rockaround versionen la música que els agrada, sobretot clàssics del rock dels setanta (AC/DC, The Clash, The Dictators, Kiss, The Knack, MC5, Patti Smith, Status Quo...), però també grups i bandes més actuals (The Black Keys, Dover, Jet, RCHP, The Strokes, Puddle of Mudd...).

Àlex: bateria
Anton: guitarra
Fili: guitarra
Marc: baix
Naila: veu


BUC OBERT. CONCERTS A L’ESPAI MARFÀ
L’Espai Marfà obre les portes a les noves bandes per fer presentacions en públic i adquirir experiència i rodatge a l’escenari, i també als grups més consolidats com a escenari de proves o per a la presentació de nous projectes.

A càrrec de: Lia4u (Lia Valei, veu; Mauricio Mamani, guitarra i veu; Eloi Pujol, guitarra; i Tomás Mamani, percussió) i Rockaround (Àlex, bateria; Anton, guitarra; Fili, guitarra; Marc, baix; i Naila, veu). Ho coorganitza: Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web