girona.cat

II Nit del comerç de Girona

Premis honorífics

Tipus:Premi
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

La segona edició dels premis de la Nit del Comerç a Girona se celebrarà el proper 20 de novembre de 2018, a les 20.15 h, a l’auditori de La Mercè. Aquests guardons tenen un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar els empresaris, empresàries i establiments del teixit comercial que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars de Girona.

Els premis estan destinats a distingir iniciatives comercials d’èxit a la ciutat, alhora que serveixen com a acció de foment i promoció de les activitats econòmiques del municipi i posen en valor la tasca dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que, per les seves característiques, es poden considerar exemples d’un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Confirmar l’assistència: al telèfon 972 419 464/ 972 419 008 o a l’adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat. Conductora de l’acte: Ester Bertran, periodista

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web