girona.cat

28è Concurs Internacional Soldat de Plom

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concurs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Església de Sant Lluc
Preu:Gratuït

A principis d’octubre s'obriran les inscripcions en línia per participar en el concurs (es publicarà a la pàgina de l’associació (www.elbaluard.net).

El divendres 27, a partir de les 15 h, començarà l’entrada de figures a competició, s’acceptaran figures a concurs fins al dissabte 28 a les 13 h.

El dissabte 28, a partir de les 15 h, un jurat internacional avaluarà les figures inscrites i concedirà els premis especials i les medalles de bronze, plata i or que es consideri.
Aquest any hi haurà els següents premis especials: Premi a la millor figura realitzada per un/una menor de 14 anys, premi a la millor figura de l’antiguitat, premi a la millor figura de l’edat mitjana, premi a la millor figura d’època napoleònica, premi a la millor figura del segle XX, premi a la millor figura plana, premi al millor diorama, premi a la millor figura de fantasia, premi al millor avió, premi al millor vehicle, best of Show Històric i best of Show Fantasia.


El diumenge 29, a les 13 h, celebrarem la cerimònia d’entrega de premis especials i medalles que correspongui.

El dissabte 28 al matí hi haurà una demostració de pintura acrílica.

El dissabte 28 a la tarda hi haurà una demostració d'escultura.

El diumenge 29 al matí hi haurà una demostració d’escenografia.

Es podran consultar els horaris exactes a la pàgina de l’associació (www.elbaluard.net)

Durant els dies del concurs es faran trobades entre modelistes i jutges per comentar els treballs presentats i poder demanar/oferir consells i recomanacions tècniques.

A la pàgina de l’associació www.elbaluard.net i a l’església de Sant Lluc es podran consultar totes les activitats i horaris.

Ho organitza: Associació el Baluard

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web