girona.cat

La Cocollona Night Run

5a edició - 5 i 10 km

Tipus:Esports
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Sortida i arribada al Parc de la Devesa
Preu:13,50 €

Per cinquè any consecutiu, el 9 de setembre la ciutat de Girona acollirà la cursa nocturna i per celebrar aquest aniversari comptarà amb la presència de l’atleta internacional i olímpic Carles Castillejo.

El dia 9 de setembre a les 22:00 es donarà el tret de sortida de la cursa, on els corredors tindran l’oportunitat d’escollir entre la distància de 10 km o la de 5 km, ambdues amb un recorregut espectacular passant pels punts més emblemàtics de la ciutat.

RECORREGUT:
La sortida i arribada s’ubicarà al Parc de la Devesa i el circuit discorrerà pel barri vell de la ciutat, passant per la plaça Independència, el pont de Pedra, l’Ajuntament i la Catedral per posteriorment retornar a la zona de la Devesa, amb pas per Fontajau per als corredors de la cursa llarga, finalitzant així totes les distàncies al mateix parc de la Devesa.

COCOLLONA KIDS:
De manera paral·lela, a les 21:00 és realitzarà també la Cocollona Kids, una cursa nocturna gratuïta pensada per a que els més petits de la família es puguin introduir al món del running i puguin gaudir també d’una nit esportiva i lúdica en el mateix entorn que ho faran posteriorment els adults. Aquesta activitat es desenvoluparà al Parc de la Devesa i la distància a recórrer és de 800 m, podent participar així nens i nenes de totes les edats.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web