girona.cat

En Curt. Short Matters

Una cita mensual amb les millors propostes en format de curtmetratge

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

Us oferim una radiografia dels millors curtmetratges actuals a través d'un interessant recorregut per diversos festivals del nostre país i dels premis estatals i europeus del gènere. Una sessió mensual que et permetrà conèixer noves propostes i directors d'aquest format cinematogràfic en auge i en perfecte estat de salut.

Des de l’any 2011 el Museu del Cinema projecta els nominats a millor curtmetratge als European Film Awards atorgats per l'Acadèmia Europea de Cinema.
El programa de curtmetratges Short Matters que us oferim al llarg del mes de novembre està organitzat per l'Acadèmia Europea de Cinema en col·laboració amb una sèrie de festivals de cinema de tota Europa. Cada un d'aquests festivals presenta un curtmetratge per competir a la categoría de millor curtmetratge als European Film Awards.

- Small Talk de Even Hafnor & Lisa Brooke Hansen (Noruega, 2015). Ficció. 21 minuts (Tampere Short Film Nominee)
- Edmond de Nina Gantz (GB, 2015) Animació, 10 minuts (Uppsala Short Film Nominee)
- The goodbye de Clara Roquet (Espanya, 2015) Ficció, 15 minuts (Valladolid Short Film Nominee)
- We all love the sea shore de Keina Espiñeira (Espanya, 2016) ficció/documental, 18 minuts (Rotterdam Short Film Nominee)


Tots els curtmetratges es projecten en versió original, subtitulats a l'anglès.

Entrada lliure.

Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema. Hi col·labora: Acadèmia Europea de Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web