girona.cat

Jazz on Jazz... Bass

Festival Jacophonic

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:10

Dimecres 20 de setembre. De 18 a 20 h
Cal inscripció prèvia

En aquesta sessió es tractaran diferents aspectes sobre el baix elèctric, amb especial atenció a la improvisació utilitzant el llenguatge del bebop, el paper i el so d’aquest instrument en contextos on tradicionalment s’empra el contrabaix. També es tractarà com abordar la interpretació de diferents temes i estàndards a baix sol.

A càrrec de Dario Deidda, baixista italià (Salerno, 1968), actualment membre del Kurt Rosenwinkel Standards Trio, amb gran reconeixement internacional. En la seva extensa trajectòria ha col·laborat amb llegendes del jazz nord-americà com Benny Golson, Tom Harrell o Vinnie Colaiuta, pràcticament amb tots els grans de l’escena italiana, des d’Enrico Rava a Paolo Fresu, i també amb artistes de música popular en nombrosos àlbums. El seu disc 3 From The Ghetto és una obra de referència en la qual mostra el seu mestratge, tant amb el contrabaix com amb el baix elèctric.

A càrrec de: Dario Deidda, baixista italià (Salerno, 1968), actualment membre del Kurt Rosenwinkel Standards Trio, amb gran reconeixement internacional. Ho coorganitza: Sunset Jazz Club

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web