girona.cat

Sessions LP #20 Who's Next de The Who

Amb Ricky Gil

Tipus:Audició comentada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

A l'agost de 1971 la banda britànica The Who publicà el seu cinquè àlbum d'estudi, un disc de gestació convulsa precedida per Tommy i seguit de Quadrophenia, les dues ambicioses òperes rock. Un disc d’èxit que venia carregat de cançons que formarien part del seu repertori en viu des d'aleshores, entre les quals ”Won't Get Fooled Again” i “Baba O'Riley”, rellevants no només pel seu caràcter d’himnes generacionals sinó també perquè van introduir un nou instrument al rock, el sintetitzador.

A càrrec de Ricky Gil, músic, i Edu Bonet, músic.
Ricky Gil és un músic barceloní que ha format part de bandes històriques com Brighton 64, Matamala i Top Models, entre d'altres. També ha publicat el llibre Bola y cadena, sobre les seves experiències en el món de la música. En la seva vessant de traductor, ha treballat en nombrosos llibres i biografies d'artistes com Jim Morrison, Keith Richards, The Who, The Beatles, el punk de Nova York, etc. Actualment es troba en plena gira de presentació del nou disc de B'64, el doble àlbum El tren de la bruja.


SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
L’Espai Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Ricky Gil, músic, i Edu Bonet, músic

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web