girona.cat

Eines per a la internacionalització d'artistes

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

Què cal fer per desenvolupar la carrera internacional d’un artista? Quines aliances i estratègies cal seguir per augmentar la presència internacional d’un grup? Quines són les principals fires professionals del sector musical a Europa i quines són les claus per participar-hi amb èxit? Quines ajudes existeixen per donar suport a la internacionalització? En aquesta xerrada tractarem sobre diferents eines per a la internacionalització d’artistes.

A càrrec de Xavier Cester, tècnic de l’Àrea de Mercats de l’ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals – Generalitat de Catalunya) i Julio Quintas, mànager de Marco Mezquida, Ester Rada o Leo Genovese, entre d’altres artistes. Anteriorment ha treballat com a mànager i responsable del booking internacional al Taller de Músics, Montuno Producciones o 3D Familiy.

A càrrec de: Xavier Cester, tècnic de l’Àrea de Mercats de l’ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals – Generalitat de Catalunya) i Julio Quintas, mànager. Hi col·labora: Institut Català d’Empreses Culturals

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web