girona.cat

Sessions LP #19 Back To Black d'Amy Winehouse

Amb Judit Neddermann

Tipus:Audició comentada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

Allunyant-se del to jazzístic del seu àlbum de debut, Frank (2003), Amy Winehouse reclutà els The Dap-Kings de Sharon Jones per entrar a l'estudi a gravar les seves noves composicions, obertament orientades al so Motown i de les Girl Groups dels anys seixanta. Amb unes lletres inusualment sinceres, personals i introspectives complementades per la brillant producció de Mark Ronson, Back to Black (2006) va tenir un impacte instantani tant pels seus textos punyents com pel tractament rítmic i melòdic, i donà l'impuls definitiu a la redescoberta del soul per les noves generacions, que s'ha mantingut vigent més enllà de la figura del personatge.

A càrrec de Judit Neddermann, cantant i compositora, i Edu Bonet, músic.
Judit Neddermann és cantant i compositora. A banda del seu projecte d’autoria pròpia ha col·laborat o format part de formacions com The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya, Coetus – Orquestra de Percussions Ibèriques o el Quartet Brossa.


SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
L’Espai Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Judit Neddermann, cantant i compositora, i Edu Bonet, músic

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web