girona.cat

Iceberg

Companyia Les Heyvan

Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Sala La Planeta
Preu:14

La proposta guanyadora de la primera edició d'Estrena't al territori', "Iceberg" de la companyia Les Heyvan, es representarà a la Sala La Planeta, els dies dins la programació del XXXIII Proposta de Teatre Independent.

Set joves a l'escenari que a través de diferents escenes expliquen problemàtiques derivades de conflictes socials i estructurals que afecten directament la salut mental de la joventut. A partir de la dansa, el text i la performance les intèrprets construeixen un iceberg al·legòric que acaba deixant constància de la problemàtica actual del suïcidi juvenil. La proposta adopta un caràcter crític i social que viatja entre la comèdia més sarcàstica i el drama més profund. Retratant una societat que viu d'esquena als seus propis símptomes.

Autoria i producció: Les Heyvan. . Direcció: Carla Abulí i Genís Lama. . Direcció coreogràfica: Andrea Jimenez. . Interpretació: Mariona Muñoz, Laura Torrades, Marta Pastallé, Luana Rocha, Carmen Domínguez, Alba Perramon, Sofia Grigorieva. . Escenografia i vestuari: Noa Bieto i Marina Orriols. . . Amb el suport de: Estrena't al territori, Sala Mercantil, Teatre l'Aurora, Sala Trono, Sala La Planeta, Festival RBLS, Nau Ivanow, ARA Arts Escèniques

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web