girona.cat

Visita especial de Fires: la Casa Masó, arquitectura i família

Visita guiada a la Casa Masó amb l'arquitecte Manel Bosch Aragó, dins el cicle de visites guiades als museus de Girona "Bastint i vestint el patrimoni", organitzades per Gironamuseus.

Tipus:Visita guiada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Casa Masó
Preu:Gratuït

Gironamuseus, la xarxa formada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya – Girona, el Museu d’Art de Girona, el Museu d’Història de Girona, el Museu d’Història dels Jueus, el Museu del Cinema i la Casa Masó, presenta una nova i original proposta en el marc de les Fires i Festes de Sant Narcís, per descobrir, conèixer i gaudir del patrimoni històric, artístic, arquitectònic i cultural de la ciutat, vestida de festa major.

Aquest any el protagonisme el tindran els edificis que acullen i contenen les col·leccions dels sis museus. Les propostes son un seguit de visites guiades “portes endins”, acompanyats per persones expertes i coneixedores de la història que amaguen els edificis i que compartiran detalls, records, anècdotes i curiositats de tots aquests espais emblemàtics de Girona.

A la Casa Masó aquesta és una oportunitat especial per visitar-la amb l’arquitecte Manel Bosch Aragó, que coneix l’edifici perquè és especialista en l’obra de Masó i també perquè hi ha tingut una vinculació familiar, pel fet de ser nebot de l’escriptor Narcís-Jordi Aragó Masó i renebot de Rafael Masó. No serà una visita a tota la Casa Masó, sinó que es centrarà en aquelles parts i aspectes que son considerats més rellevants de l'edifici.

Reserves a info@rafaelmaso.org. Màxim dues persones per reserva.

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Imprescindible reserva prèvia.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web