girona.cat

Les resilients

Col·loqui amb Cristina Madrid, Paula Grande i Anna Ferrer

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Les resilients (Clack Audiovisual, SCCL, 2019) és un documental que mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l'escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. Es tracta d'un retrat a través de la mirada de quatre exemples que formen part d'aquesta escena: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de The Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.

El film, rodat en més d'una vintena de localitzacions, vol descobrir i visibilitzar el missatge que aquestes artistes reivindiquen i com duen a terme aquesta acció. Plantegem un viatge amb els quatre grups durant les seves vides de concert però també en la seva quotidianitat. I descobrir així aquests nous brots culturals que donen resposta a la històrica absència de dones damunt dels escenaris. La nova música brota com flors després d'un incendi.

Després de la projecció es farà un col·loqui amb la participació de Cristina Madrid, directora del documental, i les cantants Paula Grande i Anna Ferrer.

A càrrec de: Cristina Madrid, directora del documental, i Paula Grande i Anna Ferrer, cantants.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web