girona.cat

Docs de mes. Lobster Soup

Les millors estrenes documentals a Girona

Documental del mes
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut (Museu del Cinema)
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Lobster Soup de Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar (Espanya, Islàndia i Lituània, 2020) 96 minuts VOSC

En Krilli prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l’últim boxejador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. Cada dia troben una solució als gran problemes del món.

La sopa és tan exquisida que atrau multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l’interès d’uns inversors ambiciosos. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 156 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web