girona.cat

Micro_Girona

Recollida de joguines i microteatre i micro obert

Tipus:Altres
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Yeah Girona
Preu:Gratuït

Micro_Girona és un projecte cultural familiar que es celebrarà el pròxim 26 de desembre de 11:30-13:30h al YEAH Girona, al bell mig de la ciutat.
El projecte engloba la peça teatral “Narices” estrenada el passat octubre a Micro Teatro Madrid i Micro obert, on tothom podrà participar (poesia, monòlegs, música). L’objectiu de l’activitat és recaudar joguines per repartir-les als infants de famílies en situació de vulnerabilitat.
S’iniciarà l’acte amb la representació de Narices, microteatre familiar estrenat a Madrid el passat mes d’octubre a la sala Microteatro Madrid. Narices és una peça escènica que explica les aventures de la Sabana, una nena que ha de recuperar les parts de la cara entre els diferents llibres de la seva habitació. Els objectius de la representació és el foment de la lectura, la imaginació i la creativitat.
L’acte seguirà amb Micro Obert. Espai on tothom amb previ avís podrà representar una poesía, un text, un monòleg, cantar una cançó, tocar una peça musical etc.
Les joguines donades han de ser lúdiques i educatives (llibres, contes, trencaclosques, jocs de taula, material escolar etc).
Les joguines que no recolliran són: les bèl·liques , les sexistes, les que depenguin de bateries, piles per poder-hi jugar i/o qualsevol aparell electrònic.

Ho organitza: Micro_Girona, Yeah Girona. Hi col·labora: Creu Roja Girona. Horari: d'11.30 a 13.30 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web