girona.cat

Butaca Casademont: Lideratges, poder i revolta

Butaca Casademont
Tipus:Conversa
Data:04/12/19 – 18/12/19
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Cicle de la Butaca Casademont a l’entorn de l’essència i l’evolució del concepte de lideratge, de la seva actual percepció i dels mecanismes del poder en el segle XXI.
En el cicle, calibrem la importància històrica del lideratge i si ha implicat necessàriament autoritarisme o és el fruit d'una ascendència moral acceptada per la comunitat. Si és una característica alliberadora o un jou que genera submissió. Al mateix temps, la reflexió s’amplia a la definició contemporània del lideratge, no solament des del punt de vista polític sinó també social i mediàtic. En l’època dispersa en què vivim, ¿quin tipus de lideratge és plausible?. ¿De quina manera s’imposa i es consolida?
Amb el format de xerrades i de taules rodones amb diversos pensadors i pensadores, crítics i analistes, concentrada en 3 sessions, la Butaca Casademont proposa jornades de reflexió i debat sobre assumptes que ens atenyen com a ciutadans del present i del futur.

PROGRAMA:

Dimecres 4 de desembre
Lideratge i autoritat
A càrrec de Daniel Gamper

Dimecres 11 de desembre
El lideratge al segle XXI
A càrrec d’Íngrid Guardiola i Míriam Díez

Dimecres 18 de desembre
El poder concentrat o la dissolució del poder
A càrrec de Marina Garcés i Guiomar Rovira

Amb: Daniel Gamper, Íngrid Guardiola, Míriam Díez, Marina Garcés i Guiomar Rovira. Coordinador i moderador: Josep Maria Fonalleras. Ho organitza: Fundació Jaume Casademont, Escola Municipal d’Humanitats i Universitat de Girona. Inscripció gratuïta enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web