girona.cat

Curs de creativitat i innovació oberta

Com es conceptualitza i s’executa un procés d’innovació oberta

Experiència LabGi!
Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Parc Científic i Tecnològic
Preu:Gratuït

En un mercat cada vegada més global i canviant en què tot pot ser copiat, la creativitat de les persones és la condició necessària per innovar. La innovació oberta planteja la necessitat de trobar solucions a partir de la col·laboració de persones diverses que juntes poden aportar visions i solucions disruptives a reptes cada vegada més complexos. Desenvolupar una cultura de la creativitat i la innovació en les persones i en les organitzacions i aprendre tècniques per a implementar processos de cocreació o innovació oberta en equips de treball és l’objectiu d’aquesta formació en què les persones participants tindran ocasió, finalitzat el curs, de participar en posar en pràctica aquests coneixements davant un repte real. El curs serà conduït per Novagroup a partir del seu mètode de la creativació. T’interessa si vols saber com es conceptualitza i s’executa un procés d’innovació oberta, vols aprendre tècniques de creativitat i cocreació o vols treballar metodologies de creativitat en equip.

Aquesta jornada s’organitza en el marc de l’experiència LabGi!, un projecte impulsat des del Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona d’innovació oberta, amb un repte proposat per Eventis, i en col·laboració amb AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.

Dia i hora: Divendres, 27 de setembre, 4 i 11 d'octubre de 9.30 a 13.30 h. Durada: 12 hores. Formació a càrrec de: Novagroup. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport de Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web