girona.cat

Innova el teu negoci turístic amb Montserrat Peñarroya

Com adaptar els serveis i destinacions turístiques a les noves tendències

Experiència LabGi!
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Parc Científic i Tecnològic
Preu:Gratuït

Internet ha revolucionat profundament el nostre entorn, i el sector turístic n’és un clar exemple. Res no es ven ni es compra com abans.

Si vols innovar el teu negoci turístic, et convé saber: els canvis que ha sofert Internet els darrers 20 anys, com aquests canvis han transformat la demanda turística, com han de canviar les organitzacions turístiques, com fer innovació en producte, com fer innovació en processos, com fer innovació en models de negoci.

De tot plegat en parlarem amb Montse Peñarroya, en una sessió formativa interactiva on cadascuna de les persones assistents podrà crear el seu propi pla d’acció.

Montse Peñarroya és directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement. La seva expertesa en l’àmbit del turisme i la societat digital la situen com una de les persones més influents quan parlem d’innovació i turisme.

T’interessa si estàs vinculat al sector turístic, tens o vols tenir un negoci turístic, treballes promocionant productes o destinacions turístiques o ofereixes serveis a empreses del sector turístic

Aquesta jornada s’organitza en el marc de l’Experiència LabGi!, un projecte d’innovació oberta impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona per cocrear solucions a un repte real plantejat per l’empresa Eventis, i en col·laboració amb AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.

Dia i hora: Dijous, 19 de setembre de 16.30 a 20 h. Durada: 3,5 hores. Formació a càrrec de: Montserrat Peñarroya. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport de Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web