girona.cat

Sílvia Soler comenta Pequeñas mentiras sin importancia

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Cinc seqüències
Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

Cinc seqüències per explicar una obra mestra és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptora Sílvia Soler ens analitza en cinc seqüències: Les petits mouchoirs (Pequeñas mentiras sin importancia) de Guillaume Canet (França, 2010) 154 minuts. VOSE

Max, el propietari d'un restaurant d'èxit, i Vero, la seva dona, conviden, com cada any, un grup d'amics a la seva bella casa de la platja per celebrar el començament de les vacances. Però aquest any, just quan anaven a abandonar París, un amic comú, el carismàtic Ludo, pateix un gravíssim accident.

Entrada: lliure. Capacitat: limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web