girona.cat

Rap de Girona Fest

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

Tercera edició d'un festival que neix amb la voluntat de ser una mostra i un canal de difusió de les propostes més representatives de l’escena rap de les comarques gironines.

El tret de sortida serà un col·loqui amb la temàtica “Producció musical i Rap”, un debat sobre el paper de la producció musical dins el sector i per generar vincles i aprenentatges entre les professionals i aficionades.

Gaudirem de nou d’una petita mostra de break dance a mans de l’escola local Beat Bang Rockers.

El plat fort d’aquesta edició serà l’enregistrament en àudio i vídeo, de 10 Live Cyphers on es gravaran en directe, les rimes de diverses artistes locals sobre els ritmes elaborats per productores i Beatmakers de km 0. Aquest material es publicarà posteriorment a totes les plataformes digitals de Rap de Girona.

Les persones implicades en la jornada són:

- Raggatack // Marco Katana
- Black Cat Beats // Fresh
- Hug Sound // Buho 190
- Anomik // Skata23
- Dj Maro-King// Paula Grande
- Vinnie Kairos// 7lych
- Doux Beats // Mikos
- Roger Trilla // Sitofonk
- Salvi Cuadrado // Rare Namibian
- Carrera Killer // Carrera Killer


El festival també ha destinat un espai per a estands relacionats amb la cultura del hip-hop d'arreu de Catalunya: Architechs Records, Scratch Wear, Rapndrap Ràdio, Erol Urbà, Heal Hop, l’Empremta, Fat Gringo i Beat Bang Classics.

La vetllada finalitzarà amb una Jam Session oberta a càrrec dels Beatjammers.

Ho coorganitza: Associació Brainstorming, Espai Marfà i L’Estació Espai Jove – Ajuntament de Girona, i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web