girona.cat
VIRTUAL

Sessions LP #30 "Blue" de Joni Mitchell

Amb Paula Grande

Sessions LP
Tipus:Audició comentada
Data:
Acte ja realitzat
Preu:Gratuït

Considerat un dels millors àlbums de la història, Blue ens ensenya per un forat l’ànima de Joni Mitchell: els seus fantasmes, les seves pèrdues i les seves emocions més íntimes, en un exercici terapèutic que es tradueix en cançons narratives, autobiogràfiques i despullades sobre una base de pop acústic i pinzellades de jazz.

Amb peces purificadores i turbulentes com “Little Green”, en què Mitchell ens parla de la filla que va haver de donar en adopció per qüestions econòmiques, el quart disc és l’obra mestra de la cantautora canadenca, un treball molt més madur que suposa una ruptura total amb el concepte flower power.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Paula Grande, cantant i compositora. Ho organitza: La Marfà, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web