girona.cat

Docs del mes. Womanhood

Les millors estrenes documentals a Girona.

Docs del mes
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

El primer dijous de cada mes us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Womanhood de Beryl Magoko (Alemanya,2018) 90 minuts.VOSC

Als 10 anys, la directora Beryl Magoko va patir la mutilació genital femenina (MGF). Ara, sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat, però no està segura si l’ajudarà a sentir-se millor. Conversant amb altres víctimes i revisant el seu passat, intentarà comprendre què és el que va passar.

Recordant la seva infantesa en un poble rural de Kènia, de petita, Beryl Magoko pensava que era un simple ritual de passatge de la vida adulta i d’acceptació dins de la seva comunitat, però ningú la va advertir del patiment, físic i emocional, ni de la humiliació que això suposaria en el futur. Womanhood explora els dilemes emocionals de la pròpia directora i d’altres dones que han passat per la mateixa experiència.

Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema. Entrada: lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web