girona.cat

Louisahhh

Nit EUMES

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Copa
Preu:Gratuït

Primer artista que actuarà aquesta nit a La Copa.

Criada en un ambient de passió esclatant per la música, Louisahhh va començar a escriure cançons, cantar i tocar instruments a una edat primerenca abans de descobrir la seva passió per fer de DJ. Mentre s’esmunyia als clubs clandestins de la ciutat de Nova York amb documents d’identitat falsos, Louisahhh va començar a fer-se un nom per ella mateixa com a DJ durant els anys 2000.

Després de dos EP en solitari (Transcend, 2013, i Shadow Work, 2016), Louisahhh s’ha forjat ràpidament com una de les artistes més prometedors de l'escena musical. Enmig d'aquest remolí d'entusiasme, la transcendental reunió amb el productor francès Maelstrom va desembocar en una ràpida amistat, en una eventual col·laboració en diversos registres i en el que després es convertiria en RAAR, el segell discogràfic que van fundar junts l'any 2015.

A més de ser una compositora respectada, Louisahhh ha mantingut el seu compromís amb l'artesania de fer de DJ al llarg dels anys. El 2016, va aconseguir ser portada de DJ Mag UK i, ràpidament, la cadena BBC Radio 1 li va donar la benvinguda com a DJ resident. El 2017 torna amb un nou EP, A Trap I've Built, i una nova col·laboració amb Dave Clarke en el seu esperat àlbum The Desecration of Desire. Ara Louisahhh està donant els últims tocs al seu disc debut que sortirà el 2018.

Horari: de les 23 h a les 24 h aproximadament. Ordre d'actuació de concerts aquesta nit: Louisahhh 23.30 a 24 h + Miss Kittin 24 a 01.00 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web