girona.cat

Los Mambo Jambo Arkestar

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Sant Feliu
Preu:Gratuït

A la primavera de 2009 els components de Los Mambo Jambo van iniciar els primer contactes per tocar junts. Aquests quatre musics amb diferents bagatges es van endinsar de ple al terreny del rock & roll
instrumental fins a crear el que ells mateixos van batejar com a “sonido jambofonico”, una mena de recepta musical on es combinen el rythm &blues, el surf i el swing. Des d’un bon principi era obvi que allí hi havia “alguna cosa”, que s’havia encès la metxa d’una bomba que esclataria quan pugessin a l’escenari.
Finalment va passar: quan es va presentar el projecte, l’energia i la comunió entre grup i públic es va desfermar. D’aquest episodi fa ara 10 anys.
Per celebrar aquest desè aniversari, Los Mambo Jambo es miren al mirall, revisen els diaris de bitàcola i decideixen explorar el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal d’entre lesseves composicions, un repertori amb el que la banda se sent plenament identificada per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze músics. Així doncs, al quartet habitual s’hi afegeixen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Un arsenal sònic com aquest només pot desencadenar una hecatombe jambofonica!

Horari: els concerts començaran a les 20 h, l'ordre d'actuació serà primer Athenea Carter & The Mighty Might i seguidament Los Mambo Jambo Arkestra

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web