girona.cat

La M.O.D.A

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Copa
Preu:Gratuït

Segon grup que tocarà aquesta nit a La Copa.

La M.O.D.A. (acrònim de La Maravillosa Orquesta del Alcohol) és un grup de música sorgit a Burgos fa set anys. Format per set components, aquest col·lectiu combina instruments poc habituals com acordió, saxo, banjo, mandolina o clarinet amb influències del folk, country, punk i rock and roll, donant lloc a una proposta única el punt fort de la qual resideix en el directe.

Durant la seva breu però intensa trajectòria, La M.O.D.A. ha anant guanyant una base sòlida de seguidors gràcies a una ètica de treball que podria resumir-se en tres paraules: passió, honestedat i carretera. Darrere tenen un munt d’ep, tres discos d’estudi i un en directe, a més de considerables gires, actuacions als principals festivals del país i presentacions a Dublín, Londres, Mèxic, França o Itàlia. Després d’un any fora dels escenaris, el septet va reaparèixer amb un nou LP titulat Salvavida (de les bales perdudes), treball autoeditat en el qual la banda dibuixa nous horitzons musicals sense perdre la identitat que, segons crítica i públic, els ha portat a fer-se un lloc en el panorama de la música nacional dels darrers temps.

Horari: de les 00.30 h a les 2 h aproximadament. Ordre d'actuació de concerts aquesta nit: Sense Sal + La M.O.D.A. 00.30 h + Xavi Sarrià i El Cor de la Fera 02.20 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web