girona.cat

Retrats de vida

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Barri Vell - Mercadal
Preu:Gratuït

Aquesta és una exposició per reflexionar sobre la vulnerabilitat com a situació i no com a condició.
Totes les persones podem passar per dificultats al llarg de la nostra vida. Avui en dia qualsevol persona pot patir les conseqüències d'un sistema econòmic injust que defineix qui està a dins i qui a fora, però malgrat aquests forts condicionants tots tenim talents i capacitats, tots tenim somnis i molt per aportar.
Aquesta exposició interactiva ens convida a reflexionar, imaginar, fer hipòtesis sobre la vida dels protagonistes. Els retrats que aquí s'exposen no busquen ser un reflex dels fotografiats sinó un mirall pels espectadors. Amb ells volem generar preguntes sobre els alts i baixos de la vida, sobre les decisions valentes i arriscades que a vegades ens porten a situacions difícils, sobre les desigualtats estructurals que ens deixen a la cuneta de la vida.
Aquesta exposició neix del projecte “Benestar personal i activació social” de la Creu Roja a Girona i té per objectiu acompanyar a persones en situació de vulnerabilitat perquè puguin prendre consciencia dels seus talents i les seves potencialitats i també perquè puguin obrir-se a les oportunitats que els hi ofereix el seu entorn per tornar a ser part activa de la societat.

Et convidem a ser part activa d’aquesta experiència

L'exposició es podrà visitar de 9 a 22 h.

Ho organitza: Creu Roja. Inauguració: Dimecres 31 d'octubre del 2018

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web