Tipus: | Taula rodona |
Data: | Acte ja realitzat |
Lloc: | Auditori de la Mercè |
Preu: | Gratuït |
Amb la participació de:
- Carme Ruscalleda · Xef del Restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar, ***Michelin).
- Audrey Doré · Millor sommelier de Catalunya 2017, El Celler de Can Roca.
- Tana Collados · Periodista especialitzada en cuina i alimentació, TV3.
- Natali Canas · Arquitecta, sòcia fundadora i directora creativa de EL EQUIPO CREATIVO.
- Diane Dodd · Presidenta i cofundadora de l’IGCAT.
Modera: Pep Palau · Director del Fòrum Gastronòmic.
Inscripcions: coord.catedra.calonge@udg.edu. Ho organitza: Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona
© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web