girona.cat

8a Vesparitiu

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Altres
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Mercat del Lleó
Preu:Gratuït

Vuitena edició del "Vesparitiu". Consisteix en una concentració d'escúters de les marques Vespa i Lambretta, que enguany se celebrarà davant del Mercat del Lleó. Hi és convidat tothom que tingui una Vespa clàssica o una Lambretta. Inclou una passejada per les rodalies de la ciutat i al final l'aperitiu que dóna nom a l'activitat. Enguany, com a novetat, és previst fer una exhibició de jocs i proves d'habilitat i equilibri amb els escúters.

Programa:
De 9 - 10.30 h Concentració de les vespes clàssiques i lambrettes davant de les escales del Mercat del Lleó. Al mateix temps s'oferirà un lleuger esmorzar als participants a mesura que vagin arribant.
De 10.30 a 11.30 h Petita ruta pels afores de Girona amb els escúters
D'11.30 a 14 h Exposició dels escúters davant de les escales del Mercat del Lleó.
D'11.30 a 13 h Jocs i proves d'habilitat i equilibri amb les vespes i lambrettes a la plaça de Salvador Espriu (davant del Mercat).
De 13 a 14 h Vesparitiu. En el mateix lloc, oferiment d'un pica-pica o aperitiu als participants gentilesa de l'Associació de Comerciants de la plaça del Mercat del Lleó i del Girona Scooter Club. Gratuït.

Ho organitza: Girona Scooter Club. Hi col·labora: Associació de Comerciants de la plaça del Mercat del Lleó, Ajuntament de Girona i Porqueres Motor Club. Horari: de 9 a 14 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web