girona.cat

A Tempo

Arts i Formació - Seminari de Pedagogies artístiques per a la transformació social

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:89 € (seminari)   |   Jornada inaugural gratuïta (cal inscripció prèvia)

Jornades de formació dirigides a docents i professionals del sector cultural i educatiu, que permetran identificar el potencial transformador dels processos d’aprenentatge transversals, basats en les arts. També a posaran en pràctica metodologies d’innovació docent que facilitin adreçar les competències des de la creació artística i teixir aliances amb altres projectes artístics i educatius del territori.
Això es farà a través de conferències, tallers i un seguiment de la mà d’artistes i formadors com: Pedro Sarmiento, Lo Relacional, Aimar Pérez Galí, La Nave Va, Santi Carcasona i molts més.
El seminari comptabilitza un total de 30 hores (semi-presencials) reconegudes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ho organitza: Fundació La Ciutat Invisible, amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell i amb la col·laboració de Temporada Alta i ConArte. Les preinscripcions es tancaran el 9 de juliol a les 12 h. Horaris: Dimarts de 17 a 21 h, dimecres i dijous de 9 a 14 h i divendres de 9 a 15 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web