girona.cat

Crea veu! Iniciació al processament creatiu de la veu

Pedals de loop i altres processadors

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:10 €

Dijous 15 i 22 de novembre. De 18h a 21 h
Cal inscripció prèvia

Com componem? De quina manera ens relacionem amb nosaltres mateixos com a propi instrument quan cantem? Quanta estona dediquem a… jugar! Tenim al nostre abast recursos infinits! L’objectiu d’aquest curs és aprofundir en la utilització de diferents processadors de veu, com loops, pedaleres i programaris que ens permetin estudiar, crear i compondre per poder expressar tot allò que volem dir o transmetre. I sobretot, per aprofundir en nosaltres mateixos i en l’instrument que som!

El curs s’adreça a totes aquelles persones, músics professionals i no professionals, que tinguin ganes d’experimentar, aprofundir i passar-ho bé.

MATERIAL NECESSARI
L’ideal és que cadascuna de les persones que vingui al curs pugui portar el seu propi pedal amb auriculars d’estudi, un micròfon i el seu propi ordinador. En cas que no es tingui aquest material es podrà assistir igualment al curs i compartir el material col•lectiu de què disposem.

A càrrec de Paula Grande, cantant i compositora.
Paula Grande va néixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul i el hip-hop. Ha tingut l'oportunitat d’ensenyar la seva música i el seu art arreu del món i s’ha fet mereixedora en els seus viatges de diferents premis internacionals, com el tercer premi i l'Special Recognition Prize a la prestigiosa Shure Montreux Jazz Voice Competition, o el premi al millor repertori lliure en el Jazz Voices de Lituània.

A càrrec de: Paula Grande, cantant i compositora.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web