girona.cat

The Double Shame & Veiculo Longo

Buc Obert. Concerts a l'Espai Marfà

BUC OBERT. CONCERTS A L'ESPAI MARFÀ
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

The Double Shame (rock)
Després de diverses mutacions al llarg dels anys, la formació actual de la banda gironina The Double Shame porta més de quatre anys sense canvis. Una banda independent de manual, que es mou entre el post punk i la New Wave, entre el noise pop i el low fi. Senzills, directes i potents, controlen el soroll i el silenci, el ritme i la melodia, amb swing, punch i groove. En aquest temps han enregistrat dos àlbums ‘Yes To All’ i ‘Minotaur’ al SoundClub Sudio de Salt, amb Lluís Costa com a productor.

Carles Valderrama: guitarra
Pol Llach: baix
Toni Brun: veu i guitarra
Xavi Brun: bateria i veu


Veiculo Longo (rock)
Veiculo Longo, una formació gironina creada al 2018, circula a velocitat constant per la ruta del rock. El motor fa vibrar els tres eixos i el remolc carregat d’idees. El pots avançar, però amb precaució. Carretera i manta.

David Martínez: veu
Marc: baix
Toni Brun: guitarra i veu
Xavi Brun: bateria i veu


BUC OBERT. CONCERTS A L’ESPAI MARFÀ
L’Espai Marfà obre les portes a les noves bandes per fer presentacions en públic i adquirir experiència i rodatge a l’escenari, i també als grups més consolidats com a escenari de proves o per a la presentació de nous projectes.

A càrrec de: The Double Shame (Carles Valderrama, guitarra; Pol Llach, baix; Toni Brun, veu i guitarra; i Xavi Brun, bateria i veu) i Veiculo Longo (David Martínez, veu; Marc, baix; Toni Brun, guitarra i veu; Xavi Brun, bateria i veu). Ho coorganitza: Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web