girona.cat

Alicia Kopf comenta La coleccionista en "Cinc seqüències"

Cinc seqüencies per explicar una obra mestra: projeccions fílmiques comentades

Cinc seqüències
Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra", és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols claus de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptora Alicia Kopf ens analitza en cinc seqüències: La coleccionista (La collectionneuse) d'Éric Rohmer (França, 1967).

Adrien i Jenny formen una parella estable, però han decidit passar l'estiu separats. Adrien, propietari d'una galeria d'art, vol estar un mes tranquil sense fer absolutament res. No obstant això, en arribar a la casa de camp d'un amic es troba amb Daniel, un pintor conceptual, i amb la jove Haydée, una bonica noia amb molt d'èxit entre els homes. Davant l'actitud aparentment indiferent d'Adrien, Haydée sembla acceptar els propòsits de serenitat i descans declarats pels dos homes. A poc a poc, però, Adrien acaricia en la seva imaginació la idea que Haydée pretén seduir, afegint-li al seu "col·lecció".

Entrada: lliure, aforament limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web