girona.cat

Cavalcada de Reis

Tipus:Acte popular
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Sortida: Jardins fora Muralla
Preu:Gratuďt

PRECAVALCADA A

Hora: A partir de les 16 h
Recorregut: Centre Cultural La Mercč, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, pl. de la Independčncia, c. de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla)

PRECAVALCADA B
Hora: A partir de les 16 h
Recorregut: Centre Cultural La Mercč, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla)

CAVALCADA DE REIS
Hora: 18.30 h
Recorregut: Jardins de la Muralla, passeig Fora Muralla, pujada de les Pedreres, c. del Carme, passera de l'Alferes Huarte, passeig del General Mendoza, c. d'Ultňnia, c. del Migdia, c. de la Creu, c. de Joan Maragall, pl. de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la pl. de Catalunya, pujada del pont de Pedra i pl. del Vi.
Aproximadament a les 20 h pregó dels Reis d'Orient a la pl. del Vi (interpretat en llengua de signes per l'Associació Gironina de Sords).
Durant el pregó dels Reis a la pl. del Vi hi haurŕ un espai reservat per a persones amb mobilitat reduďda.

Ho organitza: Associació de Jesús Crucificat - Manaies de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web